Сливен, кратки вечерни новини, 28.08.2022 г., неделя

Сливен
28.08.2022 / 15:54

По инициатива на областния управител Минчо Афузов се проведе работна среща за състоянието на някои пътни участъци в регион Сливен.

Окръжна прокуратура-Сливен задържа за срок до 72 часа мъж, обвинен в това, че умишлено е умъртвил повече от едно лице в Нова Загора – двама мъже на възраст 65 г. и 31 г.

Водачът на листата на НФСБ в Сливен Доброслав Иванов лично регистрира листата на партита в Районна избирателна комисия Сливен в присъствието на бившия областен управител Димитринка Петкова и Петър Петров, народен представител в 43-тото и 44-тото Народно събрание.

С много труд и усилия Младежкото обединение в БСП-Сливен почистиха и освежиха детска площадка в централната част на града.

„Водоснабдяване и Канализация - Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че в периода 29.08.2022 – 11.09.2022 г., във връзка с изпълнението на строително-монтажните работи на обект „Изпълнение на инженеринг – проектиране, строителство и авторски надзор на обект “Изграждане и реконструкция на водопроводната и канализационна мрежа и съпътстващите ги съоръжения в кв. Речица, Агломерация Сливен”, съгласно условията на ФИДИК Жълта книга“, са възможни временни затруднения и неудобства за жителите и гостите на кв. Речица.

Златомира Мострова от Сливен е водач на листата на „Има такъв народ“ за 21 МИР – юристката регистрира седемчленната листа в РИК-Сливен малко преди обед днес.

Бившата депутатка Хатидже Георгиева ще води листата на ДПС в Сливен, миналата година тя бе избрана за депутат от 21 МИР.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев