Сливен, кратки вечерни новини, 25.08.2022 г., четвъртък

Сливен
25.08.2022 / 16:01

Партия „България на труда и разума“ стана първата, регистрирала своята листа с кандидати за народни представители в Сливен.

Всички парламентарно представени партии и коалиции участваха в консултациите за съставите на секционните избирателни комисии /СИК/ в община Сливен, които ще бъдат назначени за произвеждането на избори за Народно събрание на 2 октомври.

На 80 години почина една от легендите на сливенския футбол Иван Василев.

Областният управител Минчо Афузов проведе вчера работна среща с ръководствата на Областната дирекция на МВР, Окръжна и Районна прокуратура и ДАНС в Сливен, във връзка с предстоящите на 2 октомври предсрочни парламентарни избори.

На 26.08.2022 г. /петък/ офиса на НАП в Сливен на ул. „Генерал Столипин“ №19 няма да работи с клиенти след 17:00 часа поради провеждане на учебна тренировка за евакуация и действия при бедствия и противодействие на тероризма.

Във връзка са настъпили персонални промени в Областна администрация Сливен, се актуализира съставът на комисията по електронния търг за продажба на имот държавна собственост, намиращ се в село Чокоба.

Васил Петров подаде оставка като общински съветник в Сливен, а на негово място трябва да влезе Стефка Шевкенова, която се занимава с бизнес.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев