Сливен, кратки вечерни новини, 22.08.2022 г., понеделник

Сливен
22.08.2022 / 16:09

Съборът в сливенското село Стара река се завръща след двегодишно прекъсване – тази година той ще се проведе на 27 и 28 август.

Кметът на община Сливен Стефан Радев свиква на 24 август консултации за съставите на секционните комисии.

Екип от експерти на омбудсмана Диана Ковачева организират в Сливен информационна среща с граждани и граждански организации, която ще се състои на 22 август 2022 г., от 16:00 часа в зала „Май“, за да бъде представена новата електронна система на институцията за приемане на жалби от граждани и гражданските организации, както и работата по тях.

Екипи на РДПБЗН-Сливен са се отзовали на 30 сигнала за произшествия в дните от 19 до 22 август.

"Националният фронт за спасение на България" (НФСБ) отива на избори със собствената си регистрация с подкрепата на няколко политически формации.

Представител на „Зелено движение“ ще води листата на коалиция „Демократична България“ в Област Сливен, това е Николай Сиджимов, който доскоро беше зам.-министър на околната среда – Сиджимов стартира кариерата на еколог от община Сливен, а по-късно създаде Регионалния център за икономическо развитие в Сливен.

Отборът на ФК Сливен записа загуба с 0:5 като гост на Атлетик /Куклен/ в среща от третия кръг на Югоизточната Трета лига.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев