Сливен, кратки вечерни новини, 20.08.2022 г., събота

Сливен
20.08.2022 / 15:53

Кметът на Община Сливен Стефан Радев отправи покана към парламентарно представените партии и коалиции в 47-то Народно събрание да участват в консултации за съставите на секционните избирателни комисии /СИК/ и подвижните секционни избирателни комисии /ПСИК/ - срещата ще се проведе от 14:00 часа на 24 август, в зала 105 на общинската администрация, при спазване на въведените противоепидемични мерки.

Община Сливен ще извърши ремонт на две улици в Индустриалната зона – те се намират в района на бившите заводи „Динамо“ и „Родопа“.

Продължава частичният ремонт в интериора и екстериора на сградата на Профилираната природо-математическа гимназия „Добри Чинтулов“.

Във връзка с казуса по отводняването на различни участъци в града, Община Сливен е провела през годините редица мероприятия в търсене на решение.

Община Сливен ще налага санкции за забавено възстановяване на улиците, по които се извършват ремонти на В и К – мрежата в града.

Община Сливен ще благоустрои терена около новата църква, намираща се до спортна зала „Васил Левски“.

Две специализирани операции по метода широко обхватен контрол се проведоха вчера на територията на град Сливен в изпълнение на мерките, предприети от МВР във връзка с намаляване на пътните произшествия.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев