Сливен, кратки вечерни новини, 18.08.2022 г., четвъртък

Сливен
18.08.2022 / 15:55

Опасна за здравето и живота на гражданите жилищна сграда, частна собственост, бе премахната от Община Сливен след жалба на живущите в района – сградата се е намирала в центъра на града, на ул. „Щросмайер“ зад НТС.

Производителите на плодове и зеленчуци се срещнаха днес с министъра на земеделието в Сливен – на срещата бяха обсъдени проблемите на сектор „Плодове и зеленчуци“.

Кметът Стефан Радев и Георги Калайджиев сключиха договор за дарение от страна на Община Сливен за сдружение „Музиката вместо улицата“.

Шест лица са привлечени към наказателна отговорност за участие в Организирана престъпна група, занимаваща се с регистрация и продажба на луксозни автомобили, които са били предмет на престъпления в България и чужбина.

Екип от експерти на омбудсмана Диана Ковачева организират в Сливен информационна среща с граждани и граждански организации, която ще се състои на 22 август 2022 г., от 16:00 часа в зала „Май“.

Районна прокуратура – Сливен ръководи разследването по досъдебно производство, образувано за причиняване по непредпазливост на тежка телесна повреда на 3-годишно дете.

Общинският съветник от Сливен Стефан Пасков ще води листата на „Изправи се.БГ“ в областта.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев