Сливен, кратки вечерни новини, 14.08.2022 г., неделя

Сливен
14.08.2022 / 16:11

Завърналият се в Югоизточна Трета лига отбор на ФК Сливен излиза днес в своя първи домакински мач за сезона – от 18:30 ч. момчетата на старши треньора Александър Балездров посрещат дубъла на Локомотив /Пловдив/, срещата ще се играе на стадион „Хаджи Димитър“.

Инж. Димчо Радев, директор на ЮИДП ДП – Сливен, поздрави всички ловци от ловните дружинки на територията на страната с най-голямото ловно събитие – откриването на ловен сезон 2022 – 2023.

Експерти от “Югоизточно държавно предприятие” ДП Сливен проведоха урок “Горите и орлите – отличниците на България” с деца от лятна детска занималня “Мариес” в Сливен.

ЦИК назначи на 13 август Районната избирателна комисия в Сливен – неин председател е Елизабет Александрова Кендерян.

Млади таланти, спортисти, различни изложби и многобройна публика събра в петък концертът в Градската градина на Сливен по повод Международният ден на младежта.

Британският гражданин, обвинен в блудствени действия спрямо четири момченца от Сливен, остава в ареста – това решиха магистратите от Районния съд в петък.

Антоний Андонов е новият – стар зам.-областен управител на Сливен, той бе назначен в петък със заповед на служебния премиер Гълъб Донев.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев