Сливен, кратки вечерни новини, 13.08.2022 г., събота

Сливен
13.08.2022 / 16:12

Млади таланти, спортисти, различни изложби и многобройна публика събра вчера концертът в Градската градина на Сливен по повод Международният ден на младежта, който се отбелязва на 12 август.

Литературно-музикалният концерт „Културни хоризонти“, който трябваше да се състои на Крепост „Туида“ на 15 август от 19:00 ч., сменя локацията си и ще се проведе в зала „Сливен“ – причината е метеорологичната прогноза за влошаване на времето.

На 16 август в галерия „Май“, от 18:00 часа, ще бъде открита самостоятелната изложба – живопис и скулптура на Иван Стоянов.

Инж. Димчо Радев, директор на ЮИДП ДП – Сливен, поздравява всички ловци от ловните дружинки на територията на страната с най-голямото ловно събитие – откриването на ловен сезон 2022 – 2023!

Инициалите на задържания за секс с момченца в Сливен съвпадат с тези на пастора-педофил от „Надежда“ – арестуваният е британски гражданин с инициали Д. Х.

ЦИК излезе с решение за състава и ръководството на Районната избирателна комисия в Сливен, то е от вчера и е под номер 1238.

Сливенският автомобилен ас Павел Жеков излезе със съвет към всички родители да не купуват на децата си мощни автомобили.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев