Сливен, кратки вечерни новини, 25.07.2022 г., понеделник

Сливен
25.07.2022 / 15:54

Община Сливен разкрива процедура за номинации за наградата за литература и изкуство „Добри Чинтулов” и наградата „Д-р Иван Селимински” за 2022 г.

Екипи на РДПБЗН-Сливен са се отзовали на 30 сигнала за произшествия в дните от 22 до 25 юли.

Областният координатор на ИТН в Сливен Диньо Добрев напуска партията заради редица случили се и не случили се неща в продължение на доста дълго време.

Полицията в Сливен разкри кражба за над 100 000 лева – само три часа са били необходими на криминалистите да установят и задържат извършителя на обир от офис на фирма в град Сливен.

На 22 юли 2022 г., от 9:30 ч., в двора на РБ „Сава Доброплодни” – Сливен, 65 деца участници в творческата работилница “Лято в библиотеката“ и техните приятели от учебна занималня „МариЕс” имаха удоволствието да се срещнат с писателката Ваня Аврамова /Ваная Тайя/ и да се запознаят с нейния роман-приказка „Моливия”.

Агресивни кучета тормозят центъра на Сливен – сигналът е подаден от бдителни граждани, които твърдят, че четириногите излизат навън от изоставен имот и има случаи на разкъсани домашни любимци.

По възлагане на кмета на община Сливен - Стефан Радев, стартира обследване на състоянието на мостови съоръжения от територията на Община Сливен, за изготвяне на техническите им паспорти.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев