Сливен, кратки вечерни новини, 11.07.2022 г., понеделник

Домашен социален патронаж Сливен
11.07.2022 / 15:55

БСП-Сливен събира желаещи за Бузлуджа – форумът на социалистите ще се проведе на 30 юли, Общинският съвет на БСП – Сливен организира транспорт за всички членове и симпатизанти, които желаят да се включат в честването.

170 лв. стигна цената на кубик дърва в Сливен, пелетите минаха 700 лева.

23 души са били евакуирани вчера посред нощ от блок в центъра на Сливен заради пожар – огънят е избухнал в полунощ на събота срещу неделя в сградата на ул. „Константин Стоилов“ 1, до Детското зъболечение.

Екипи на РДПБЗН-Сливен са се отзовали на 17 сигнала за произшествия в дните от 8 до 11 юли 2022 г.

Приключи частичният ремонт на сградата на Центъра за подкрепа за личностно развитие-Детски комплекс – Сливен.

Изложба „Колекция с продължение“ на Дарик радио гостува в Сливен – изложбата ще бъде открита на 14 юли в галерия „Димитър Добрович“ и ще представи творби на 40 български художници от различни поколения, следвайки линията на радиото периодично да споделя с аудиторията резултатите от една своя дългосрочна мисия – да популяризира и да подпомага създаването на съвременно изкуство.

Приключи ремонтът на помещенията в сградата на Домашния социален патронаж в Сливен – строителните дейностите в обекта на ул. „Никола Михайловски“ 26 включваха: подмяна на дограма, подмяна на подови настилки в стаите на персонала и в коридора, частичен ремонт на покрив и фасада, ремонт на санитарни помещения (тоалетна, перално и умивални помещения към тях), шпакловане и боядисване на стени и тавани.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев