Сливен, кратки вечерни новини, 07.07.2022 г., четвъртък

Сливен
07.07.2022 / 15:48

Община Сливен и Местна инициативна група Тунджа канят представители на местната власт, бизнеса, неправителствени организации, граждани и др. заинтересовани страни за участие в среща за формиране на местно партньорство.

Късноантична и средновековна крепост „Туида“ посреща Веско Ешкенази и Плевенската филхармония на 27 юли – концертът в Сливен е част от националното турне, носещо заглавието „В света на музиката“.

Строително-монтажни работи по жилищна сграда на 8 юли на улица „Абаджийска“ №5, кв. „Комлука“, налагат временно затваряне за движение на улицата.

Над 5 милиона лева осигуровки в повече в сравнение с първите шест месеца на миналата година са събрани от офиса на НАП Сливен.

Жури с председател г-жа Димитринка Петкова класира конкурсните творби на учениците от Националния конкурс „Захарий Стоянов – летописецът на националната революция“ – награждаването на участниците ще бъде на 6 септември, Съединението на България, в с. Медвен, община Котел.

На сватбения си ден младото семейство Антония и Деян Костадинови направиха дарение за Спортен клуб по акробатика „Стефан Данчев“ – Сливен, те дариха събрана в техния сватбен ден сума от 900 лева вместо букети.

Депутатът от БСП Крум Зарков и евродепутатът от левицата Петър Витанов ще имат среща с граждани на Сливен в петък, 8 юли.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев