Асен Блатечки в комедийния спектакъл "Двама, четирима, СЕКСима"

Асен Блатечки в комедийния спектакъл "Двама, четирима, СЕКСима"
06.07.2022 / 13:19

Асен Блатечки с бомбастична комедия ще гледате в Сливен в спектакъла "Двама, четирима, секс-има". Театралното събитие е на 13 юли от 19:00 ч. в зала „Сливен”.

 

Забавлявайте се истински, ще е влудяващ хумор за големи!

 

Брилянтна комедия, с изключително деликатно чувство за хумор. Авторът Щефан Фьогел разглежда сексуалните взаимоотношения на две съвременни двойки, задавайки ни въпроса имат ли все още място консерватизмът и моногамията в съвременния ни свят. Свят на комуникации и материализъм, в който запознанството с различни хора и култури е само на два клавиша разстояние…

 

 

 

Безвъзвратно надделели ли са полигамията и либералните разбирания за брачните взаимоотношения? Възможен ли е сексът без чувства? Изневяра ли е ако другият знае и е съгласен? Първичен инстинкт или страх от остаряването ни подтикват към изневяра? Какво печелим и какво губим, когато се откажем от моногамията? Отговори на всички тези въпроси можем да открием във фино поднесената пикантна история в спектакъла „Двама, четирима, секс-има“ с участието на талантливите актьори Асен Блатечки, Николай Урумов, Добриела Попова и Стела Здравкова.

 

Билети на касата в зала „ Сливен ”,тел.: 0895300370

с работно време от 10.00ч до 13.00ч и от 15.00ч до 17.00ч.

и онлайн на: https://grabo.bg/0nw8zmk

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев