Ст.Комисар Димитър Величков: Качеството на нашите усилия е важно за ефективното противодействие на престъпността

Ст.Комисар Димитър Величков
04.07.2022 / 09:49

П О З Д Р А В И Т Е Л Е Н А Д Р Е С

 

Уважаеми съграждани,

 

На 5 юли Министерството на вътрешните работи отбелязва 143 години в служба на закона.

Обществените очаквания към Министерство на вътрешните работи и неговите служители са особено високи. В нашата работа се стремим да бъдем непреклонни в отстояване на законните граждански интереси, да гарантираме бърза реакция, гъвкавост, отзивчивост и разбиране. Стремим се МВР да е една стабилна и работеща институция. Убедени сме, че ще успеем благодарение на общите ни усилия и най-вече на хората, служещи в него.

 

Скъпи колеги,

 

Наша е отговорността за реда в държавата, за спокойствието и сигурността на гражданите, за защитата на техните права и достойнство. Това е свързано с постоянна проверка на нашата морална, професионална и физическа издръжливост. Качеството на нашите усилия е важно за ефективното противодействие на престъпността и опазване на обществения ред.

Затова днес с пожелание за здраве, упоритост и несломим дух изразявам благодарността си към всички колеги, които с дела доказват, че да бъдеш служител на МВР е свързано с умението да поемаш отговорност и риск.

Благодаря на семействата Ви, за разбирането, което проявяват, към вашия избор да се посветите на тази трудна и отговорна професия в служба на обществото.

 

Изказвам моята благодарност и към всички партньори, които ни помагат в опазване на законността в нашия град – прокуратура, съд, кметове, държавни институции, неправителствени организации , медии и граждани.

Убедени съм, че постигнатите добри резултати се дължат на общите ни усилия.

 

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

 

04.07.2022г.

Гр.Сливен

 

ДИРЕКТОР ОДМВР-СЛИВЕН

СТАРШИ КОМИСАР

ДИМИТЪР ВЕЛИЧКОВ

 

 

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев