Сливен, кратки вечерни новини, 03.07.2022 г., неделя

Сливен
03.07.2022 / 15:50

Днес част от сливенския квартал „Речица“ е без вода заради отстраняване на авария.

На 1 юли се навършиха 20 години от смъртта на Владимир Цонев – председател на общинския съвет, който си отиде нелепо на този ден.

Пет басейна в община Сливен отговарят на изискванията и ще работят през лятото – това са плувните басейни в комплексите - „Свети Никола” - в гр. Сливен, „Ветровите хълмове”, „Аглика”, „Калина” – на територията на Сливенски минерални бани и „Риболовен комплекс - Черният лебед“, с. Мечкарево.

Медицинска лаборатория „ЛИНА” отново е подготвила 9 профилактични кампании – те важат през месеците юли и август 2022 г. в самостоятелните ѝ филиали в областите: Бургас, Варна, Стара Загора, Пловдив, Сливен и Ямбол.

„Водоснабдяване и Канализация – Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че в периода 04.07.2022 – 17.07.2022 г., във връзка с изпълнението на строително-монтажните работи на обект „Изпълнение на инженеринг – проектиране, строителство и авторски надзор на обект “Изграждане и реконструкция на водопроводната и канализационна мрежа и съпътстващите ги съоръжения в кв. Речица, Агломерация Сливен”, съгласно условията на ФИДИК Жълта книга“, са възможни временни затруднения и неудобства за жителите и гостите на кв. Речица.

Община Сливен започва изпълнението на проект „Наследството на Сливен – пленяващо и многолико“ – в рамките на проекта ще бъдат освежени пространствата на културни обекти в Сливен.

Представител на община Сливен не получи право да участва в Общото събрание на ВиК на 15 юли, защото Общинският съвет на града не му даде мандат.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев