Сливен, кратки вечерни новини, 02.07.2022 г., събота

Сливен
02.07.2022 / 16:01

Без установени нарушение приключи спецакцията срещу купуването на гласове, която подразделения на жандармерията, специализирания отряд и полицейски служители от Нова Загора и Сливен проведоха преди утрешните местни избори в община Нова Загора.

5 басейна ще работят през лятото в Сливен, установи проверка на комисията, назначена със заповед, съгласно Наредбата за водно спасителна дейност и обезопасяване на водните площи.

Партньорски проект за адаптация към климатичните промени представиха вчера на среща в зала „Май“ общински експертен екип, еколози и представители на Националния доверителен екофонд.

Община Сливен е вече партньор в Мрежата на балканските градове В40 – това стана ясно след проведения в София форум по инициатива на Националното сдружение на общините в Република България /НСОРБ/.

По покана на министър-председателя Кирил Петков Областният управител на Сливен Веселин Вълчев бе част от инспекцията на между системната газова връзка Гърция-България в района на Стара Загора.

Съдия Слав Бакалов встъпи в длъжност за втори мандат като Председател на Административен съд – Сливен.

В Професионална гимназия по електротехника и електроника „Мария Склодовска-Кюри“ в Сливен, бе открит „Център за природни науки“.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев