Сливен, кратки вечерни новини, 01.07.2022 г., петък

Сливен
01.07.2022 / 16:05

ВиК Сливен започва на 4 юли строително-монтажни работи в квартал „Речица“ по проект за изграждане на ВиК инфраструктура.

ВиК Сливен предупреждава за спиране на водата в много квартали на Сливен в понеделник заради изпълнението на строително-монтажните работи на обект: „Изграждане на нови и реконструкция на съществуващи водопроводни и канализационни мрежи и съоръжения на гр. Сливен, вкл. водопроводи до и от ПСПВ и мерки за ефективност“.

От днес пускат отново топлата вода в Сливен след триседмична профилактика.

Партньорски проект за адаптация към климатичните промени представиха на среща в зала „Май“ общински експертен екип, еколози и представители на Националния доверителен екофонд.

В Професионална гимназия по електротехника и електроника „Мария Склодовска- Кюри“ в Сливен, бе открит „Център за природни науки“ – той е изграден по Национална програма „Изграждане на училищна STEM среда“.

Младата Деница Проданова стана съветник в Сливен – тя зае мястото на Румен Бозуков, който трябваше да напусне местния парламент, след като оглави „Пазара за плодове, зеленчуци и цветя“.

Управителният съвет на Югоизточното държавно предприятие – Сливен взе решение горското стопанство в село Кипилово да бъде възстановено.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев