Сливен, кратки вечерни новини, 27.06.2022 г., понеделник

Сливен
27.06.2022 / 15:48

Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните /МКБППМН/, продължава спортните инициативи по училищата в община Сливен, като част от превантивната си работа – през учебната 2021/2022 г., на територията на няколко училища от община Сливен, бяха проведени тренировки по различни видове спорт – лека атлетика, волейбол, футбол, олимпийско карате, спортни игри.

С церемония по награждаване в зала „Зора“, приключи 5-ият Национален детско-юношески театрален фестивал „Сцена под Сините камъни“ в Сливен.

Глобиха 20 лева жената, която влезе с джип на детска площадка в Сливен – след грешна маневра зад волана тя помете катерушки пред погледите на майки и деца в събота сутринта.

ОбСНВ и ПИЦ – Сливен наградиха участниците в конкурса за кратко съчинение на тема "Избери живота".

Симфоничен Оркестър Сливен закрива сезона си с бляскаво събитие на 30 юни от 18:30 ч. в зала “Сливен” – след поредицата от успешни концерти, този път ще чуем и видим на сцената италианското вдъхновение, виолончелистката Ерика Пикоти и изключителния български диригент Григор Паликаров.

Роми от сливенският квартал „Надежда“ искат сватби като в новозагорския квартал „Шести“ – днес хора от сливенската махала се събраха на протест, защото полиция прекъсвала семейните им тържества още в 16:00 часа.

ГДБОП разби група за разпространение на дрога в Сливен и Стара Загора – 12 души са били задържани, а на осем от тях са повдигнати обвинения.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев