Сливен, кратки вечерни новини, 25.06.2022 г., събота

Шести фермерски пазар в центъра на Сливен
25.06.2022 / 15:49

Шести фермерски пазар за местни производители от Сливен и региона се провежда тази събота, 25 юни – традиционно, той е позициониран пред сградата на Община Сливен – от 9:00 до 18:30 ч.

Днес по обяд в Сливен се състоя концерт – среща на две поколения, в празничната програма се изявиха певци от клуб „Ритъм“, с художествен ръководител Елена Пеева, танцов състав „Барби“, театър „Авангард“ и др.

Днешният Регионален събор край Тунджа в село Крушаре събра над 30 читалища и десетки индивидуални участници и фолклорни формации.

В зала „Зора“ вчера се състоя официалното откриване на 5-ия Национален детско-юношески театрален фестивал „Сцена под Сините камъни“.

Кметът на община Сливен Стефан Радев участва в българска делегация в Осло – в столицата делегацията се срещна с кмета Мариане Борген.

С концерт на Еньовден самодейни състави от пенсионерски клубове от община Сливен и Тракийското дружество отбелязаха летния празник на 24 юни.

Автомобил се вряза в детска площадка в Сливен заради грешна маневра, инцидентът станал тази сутрин до блок 23 в квартал „Сини камъни“.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев