Сливен, кратки вечерни новини, 18.06.2022 г., събота

Сливен
18.06.2022 / 16:01

Експерти от ЮИДП ДП Сливен проведоха на 16 и 17 юни уроци по горска педагогика с ученици в Градската градина на Сливен.

Община Сливен участва със свой рекламен щанд в Международния туристическо-икономически форум, провел се вчера край Чирпан.

Във връзка с предстоящата подмяна на водопроводната мрежа по ул. „Георги Икономов“, в участъка от ул. „Овчарска“ до ул. „Христо Смирненски“ в кв. „Клуцохор“ се променя частично от 20 юни до 15 юли маршрута на линия №116 в Сливен.

На 17 юни 2022 г. Местната комисия за борба с трафика на хора (МКБТХ), гр. Сливен в партньорство с Община Сливен и Международна организация по миграция (МОМ), Мисия в България, проведе обучение на тема „Трафик на хора: причини, идентификация и закрила на жертвите”, с участието на 27 здравни, образователни и трудови медиатори от област Сливен.

Сливенският окръжен съд осъди на десет години затвор мъж, причинил по непредпазливост смъртта на трима души при катастрофа на железопътен прелез.

Над 60% от фирмите от област Сливен, плащащи корпоративен данък, са обявили приходите си пред НАП две седмици преди настъпването на крайния срок.

На 15.06.2022 г. се проведе регионално съвещание по стопанисване на горите – събитието беше организирано от ЮИДП ДП Сливен, съвместно с РДГ Сливен.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев