Сливен, кратки вечерни новини, 17.06.2022 г., петък

Сливен
17.06.2022 / 16:02

Местната комисия за борба с трафика на хора (МКБТХ), гр. Сливен в партньорство с Община Сливен и Международна организация по миграция (МОМ), Мисия в България, днес проведе обучение на тема „Трафик на хора: причини, идентификация и закрила на жертвите.

Кметът Стефан Радев днес участва в разширено заседание на Управителния съвет и работна среща на кметовете от Регионалната асоциация на общини /РАО/ „Тракия”.

Община Сливен извърши ремонт на две от сградите, ползвани от Детска млечна кухня.

В Сливен се проведе обучителен семинар, посветен на обновяване на изоставени зони в България и възможностите те да бъдат превърнати в потенциал за развитие.

Община Сливен отново е на първо място по рейтинг на активната прозрачност в Областта сред всички административни структури на изпълнителната власт на централно, териториално и местно ниво, публично правни субекти и независими органи на власт.

Започна асфалтирането на улиците, разкопани заради планираната реконструкция на водопроводната и канализационната мрежа на Сливен.

Над 60% от фирмите от област Сливен, плащащи корпоративен данък, са обявили приходите си пред НАП две седмици преди настъпването на крайния срок.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев