AMD пусна най-новия пакет AMD Software: PRO Edition for Enterprise

AMD-logo
15.06.2022 / 09:23

14 юни 2022 г. - AMD обяви наличността на най-новия AMD Software: PRO Edition (до скоро Radeon PRO Software for Enterprise) - драйверът за професионални графични решения Radeon PRO. Той се очаква да подобри работата на професионалните потребители с по-кратко време за рендериране и видео кодиране, по-плавна производителност при 3D моделиране, добре функциониращ рейтрейсинг и графично базирани изчисления.

Сред ключовите характеристики на софтуерния пакет са:

• Увеличение на производителността: Най-новият драйвер съдържа важни оптимизации за подобряване на производителността с Radeon PRO графични карти за работни станции и приложения с интензивна графична обработка

• Поддръжка на Maxon Redshift: Maxon Redshift е добавила поддръжка за графичната карта AMD Radeon PRO W6800. Сега създателите на Redshift разполагат с повече GPU опции за рендериране с производствено качество за по-малко време. Прогресивното рендериране на Redshift използва всичките 32 GB на Radeon PRO W6800, за да помогне за подобряване на кадровия буфер и да позволи манипулиране на моделите в реално време.

За да научите повече за AMD Software: PRO Edition, моля, разгледайте блога на AMD тук:

https://community.amd.com/t5/radeon-pro-graphics/what-s-new-for-amd-software-pro-edition-wait-what-is-this/ba-p/530589

Драйверът може да бъде изтеглен тук:

https://www.amd.com/en/support

 

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев