Сливен, кратки вечерни новини, 08.06.2022 г., сряда

Сливен
08.06.2022 / 15:48

На 7 юни Местната комисия за борба с трафика на хора (МКБТХ), гр. Сливен проведе обучение на 20 педагогически специалисти в Професионална гимназия по селско стопанство (ПГСС), гр. Нова Загора – темата бе „Противодействие и превенция на трафика на хора и рисковото поведение с фокус безопасното използване на онлайн приложения за запознанства и социални мрежи”.

Екипи на РДПБЗН-Сливен са се отзовали на 5 сигнала за произшествия през изминалото денонощие.

От днес до края на месец юни в Сливен ще бъде спряна топлата вода, а причината е извършването на планов ремонт.

Тази събота, 11 юни, в Сливен ще се проведе шести фермерски пазар за местни производители.

По повод Световния ден на доброволния и безвъзмезден кръводарител – 14 юни, в Сливен се организира кампания по кръводаряване – тя ще се проведе от 8 до 24 юни 22 г. под мотото ”Даряването на кръв е акт на солидарност. Присъединете се към усилията и спасете животи”.

Девети фестивал на източноправославната църковна музика „Николай Триандафилов – Сливенец“ ще се състои на 11 и 12 юни 2022 година в Сливен.

В периода от 6 до 10 юни 2022 г., поради затваряне за движение на част от улица „Г. С. Раковски“ в участъка, пресичащ ул. „Джеймс Баучер“ се променя маршрута на линии 4А, 2 и 12 в тази част, както следва: Вместо по ул. “Г.С.Раковски", автобусите ще се движат от Новоселки мост по ул. "Елисавета Багряна" и ул. "Великокняжевска", няма да се обслужват спирките по ул. "Г.С. Раковски" – зала Сливен, Двата аслана.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев