Сливен, кратки вечерни новини, 04.06.2022 г., събота

Сливен
04.06.2022 / 15:48

По националната пътна инфраструктура днес от Гърция към учебния полигон „Ново село“ се придвижва автоколона с колесна бронирана и небронирана техника на Сухопътните войски на Великобритания.

Отборът на СУ ”Пейо Яворов” в Сливен спечели областния кръг на състезанието по Безопасност на движението по пътищата и ще представи града на финалите, които ще се проведат на 4 и 5 юни в град Етрополе.

По разпореждане на директора на ОДМВР-Сливен старши комисар Димитър Величков всички технически средства за контрол са в експлоатация и следят за спазване на скоростните режими в участъците с повишена концентрация на пътни произшествия.

От 6 до 10 юни част от ул. „Г. С. Раковски“ в Сливен, в участъка пресичащ ул. „Джеймс Баучер“, ще бъде затворена за движение на автомобили заради строително-монтажни работи във връзка с изпълнение на проект за изграждане на разпределителен топлопровод.

Община Сливен и „Силвърнойз Фрейм“ организират за гражданите безплатно автокино на 6 и 7 юни 2022 г. – филмите са „В сърцето на машината“ и „Жълт олеандър“.

Община Сливен обмисля възможността да закупи частна фирма за производство на асфалт, частното дружество в момента се продава.

Сливенският бизнесмен Петко Петков за поредна година организира среща на легенди на футбола в града под Сините камъни, съдии и спортни деятели.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев