Езиковата гимназия в Сливен на 50 години! Резултати от първата дарителска кампания.

Езиковата гимназия Сливен на 50! Билборд 01
01.06.2022 / 19:05

На 50 сега, за 50 напред! Резултати от първата дарителска кампания на бившите възпитаници, родители и учители, посветена на 50-годишния юбилей на Езиковата Сливен!

 

Любимата Гимназия на почти 5000 възпитаника от 47 випуска, преминали от 1976 до 2022, вдъхнови алумни ентусиасти да обявят първата организирана дарителска алумни кампания На 50 сега, за 50 + напред, която завърши на 31 май 2022 г.!

 

Вдъхновени, развълнувани и обединени, в полза на новосъздадената Фондация Езиковата Сливен, www.ezikovatasliven.org, събрахме 7010 лв от 38 бивши възпитаници, родители и 19 учители пенсионери, направихме 3500 лв алумни разплащания на ръка и осигурихме алумни спонсорства в натура от Шато Ботево, фабрика за безалкохолни НЕСИ, Винарна Афузов, Радио 1, Сънпаур България, Тера Миролио Фамили Естейт. Дареното, споделеното и довереното направи възможно да се случат:

 

- Юбилейният концерт! 13 май 2022! Вижте ни, запомнете ни, разкажете за нас! Отбелязахме първите 50, но празнувахме началото на следващите 50!

https://u.pcloud.link/publink/show?code=kZ1f2HVZdieUk83F4q8a8j3E0qFgf0x990Pk;

- Юбилейният ученически конкурс “Моята Гимназия на 50, а сега накъде!”, осигурил 6 парични награди и 26 почетни значки на Езиковата за всичките 26 участника! Победителят ни каза “Ще търся щастието в другите, за да го намеря и в себе си”, а пълният текст на творбата й, както и тези на всички останали участници, ще ни зарадват скоро на www.ezikovatasliven.org!

- Юбилейният билборд Едно Решение, Хиляди успехи! Целият град говори за нас!

 

- Юбилеен ремонт на фасадно пъзел лого в сградата на Езиковата, вдъхновило логото на фондация Езиковата Сливен и почетната значка на Езиковата! Трескаво се работи, очаквайте снимки!

- Юбилейна представителна месингова табела с логото на Фондация Езиковата Сливен за монтиране в сградата на Езиковата! Да напомня за бившите, да вдъхновява настоящите! Очаквайте снимки!

- Юбилеен тираж на първата почетна значка Езиковата Сливен в партньорство с Монетен двор АД към БНБ. Първият тираж е вече изчерпан за участвалите алумни дарители и спонсори в юбилейните чествания! Участвайте в следващия и поръчайте своята почетна значка, ето тук: https://platformata.bg/bg/kauzi/1641:e/details/campaign.html!

 

Следете за нашите нови кампании и инициативи на www.facebook.com/ezikovataslivenfoundation и се регистрирайте за актуални новини на www.ezikovatasliven.org.

 

Фондация Езиковата Сливен

Още снимки от новината

Езиковата гимназия Сливен на 50! Билборд 02
Езиковата гимназия Сливен на 50! Почетна значка 03
Езиковата гимназия Сливен на 50! Почетна значка 04

 

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев