Сливен, кратки вечерни новини, 25.05.2022 г., сряда

Сливен
25.05.2022 / 15:58

74 ученици от община Сливен с призови места на национални, международни конкурси, олимпиади и с високи постижения в науката, изкуството и спорта през учебната година, бяха отличени с награди навръх 24 май.

Сливенският квартал „Ново село“ утре ще е без вода заради изграждане на нови и реконструкция на съществуващи водопроводни и канализационни мрежи и съоръжения.

Благотворителна изложба "Азбука на българските мотиви" бе подредена в галерия "Седем" в Сливен в навечерието на 24 май.

Област Сливен е сред челните места по бедност в страната, показват данни от изследване.

Тази седмица екипът на Превантивно-информационен център (ПИЦ)-Сливен проведоха последните и заключителни срещи за тази година по Националната програма "Кодово име Живот" с учениците от 5 и 6 клас от ОУ "Димитър Петров" гр. Сливен.

Към края на 2021 г. в област Сливен функционират 13 самостоятелни детски ясли и яслени групи в състава на детски градини (ДГ) с общо 677 места в тях и в сравнение с предходната година броят на местата в детските ясли остава непроменен.

Вчера в Сливен стартираха Фолклорни празници „Пазим традициите“ – в трите вечери, от 24 до 26 май, на сцената ще се изявяват детски и младежки фолклорни танцови колективи от Сливен.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев