Сливен, кратки вечерни новини, 20.05.2022 г., петък

Сливен
20.05.2022 / 15:49

На Фейсбук страницата си кметът Стефан Радев съобщи, че тази нощ е починал Христо Христов – общински съветник и председател на Федерацията на културно-просветните дружества на каракачаните в България.

Маестро Георги Калайджиев изпрати поздравителен адрес до кмета на община Сливен и Стефан Радев и заместник-кмета Пепа Чиликова.

Общината в Сливен има зелена светлина да обяви конкурса за оформлението на района около Стария бряст в центъра на града, като изпълни препоръките на Националния институт за недвижимото културно наследство

От 23 май звеното на сектор БДС в Сливен ще работи всеки делничен ден от 08:00 часа до 18:00 часа без прекъсване.

Окръжна прокуратура-Сливен привлече към наказателна отговорност шест лица, обвинени в контрабандно пренасяне на акцизни стоки и изпиране на пари.

МЦ Лайф“ град Сливен разполага с технологията Huber 360 – първият рехабилитационен симулатор в света, съчетаващ диагностика и рехабилитация в едно, няма друг аналог – той представлява най-висок клас уред за невромускулна рехабилитация и е единствен за град Сливен и региона.

Тази нощ внезапно е починал Христо Христов-общински съветник от групата на ГЕРБ в Сливен и председател на Федерацията на каракачаните в България.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев