Сливен, кратки вечерни новини, 18.05.2022 г., сряда

Сливен
18.05.2022 / 15:57

Отменя се концертът "Децата на Сливен пеят и танцуват" от 18:30 часа тази вечер на открито на крепост "Туида" заради лошото време, събитието ще се проведе на същото място и в същия час на 20 май – петък.

Кметът на община Сливен Стефан Радев присъства вчера на представянето на каталог към Национална изложба за изобразително изкуство за 2020 и 2021 г. и откриването на експозиция с наградени творби на сливенски художници.

Сливенски пожарникари помагаха при инцидент с яхта на магистрала „Тракия“ – автомобил „Нисан Навара“, теглещ платформа с яхта, е загубил управление и се е преобърнал извън пътното платно.

Сливенската художничка Дора Куршумова направи дарение на свои 14 авторски книги на Общинска библиотека „Петър Матеев“ – Котел.

Превозвачи от Сливен и региона се включиха в протест днес, заради неизпълнените искания в сектора от страна на правителството.

Клуб "Памет" в Хуманитарната гимназия представи електронната си книга "Бойна слава" – на срещата присъства и областният управител на Сливен Веселин Вълчев.

Сектор „Пътна полиция” продължава своите обучителни беседи по безопасност на движението в училища и детски градини в град Сливен и областта.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев