Сливен, кратки вечерни новини, 15.05.2022 г., неделя

Сливен
15.05.2022 / 15:56

Четири сливенски деца от квартал „Надежда“ взеха участие в един грандиозен класически концерт, организиран по случай Деня на Европа в най-голямата зала на Страсбург – „Палас дьо Музик“.

ПГПЗЕ „Захарий Стоянов“ отбеляза в петък 50-годишен юбилей с празничен концерт – сред гостите беше кметът Стефан Радев, който поздрави всички в салона на театъра.

Часове по горска педагогика проведоха експерти от Изпълнителната агенция по горите и “Югоизточно държавно предприятие” ДП – гр. Сливен с ученици от сливенски училища.

Нивото на язовир „Асеновец“, който е основният източник на питейна вода за Сливен, е 23 млн. куб. м при капацитет 28 млн. куб. м

Превантивно-информационен център-Сливен организира и провежда информационно-дискусионни срещи и обучения с цел разширяване и популяризиране превантивната дейност срещу употребата на наркотични вещества и към насочване на ученици и младежи към здравословен начин на живот.

Клубове за исторически възстановки, реконструктори и занаятчии от цялата страна, си дадоха среща този уикенд в VI Средновековен събор „Помни славата“ в Сливен.

В понеделник кв. "Ново село" ще е без вода до 17:00 часа поради извършване на строително-монтажни дейности по воден цикъл.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев