Психодрамата в Сливен. Седмична група за личностно израстване

Поглед
28.04.2022 / 20:37

Личностното израстване не е крайна дестинация, не е набор от знания и умения, а е специално отношение към живота.

Групата е подходяща за всеки, който се стреми към себепознание, вътрешна хармония и по-ефективно управление на живота си.

 

Формат: Малка терапевтична група, в която местата са ограничени до 6-10 души и има индивидуално внимание към всеки. Груповите срещи са веднъж през седмица за около 2,5 ч.- 3.00 ч., обикновено вечер в делничен ден. Продължителност на курса: 17 срещи, разпределени в 3 до 4 месеца.

 

Първите три срещи групата е отворена за нови участници, а след това продължава в постоянен състав.

Първата среща е на 20.05.2022 г., от 17:30 часа.

 

Колко струва? Таксата за участие е 40 лв. на посещение.

 

Условия за участие: Възраст над 18 г. и спазване на груповите правила за конфиденциалност, ненасилие, зачитане на различията и др., които ще бъдат уточнени в процеса на групово взаимодействие.

 

За записване: Включването в групата става след входно интервю, което е безплатно и чиято цел е да се запознаем, да споделите желанията и очакванията си, както и да зададете въпроси, ако имате такива. Може да запазите своя час на телефоните ни или чрез съобщение.

 

Биляна Стоянова - 0898 898998 – психолог, педагог, теолог, психодрама асистент, финализира обучението си за психодрама директор към Института за психотерапия „Орфеус“; https://www.facebook.com/psyBilyana.Stoynova/

 

Катерина Иванова-Димитрова - 0889 298836 – психодрама асистент и медиатор, финализира обучението си за психодрама водещ към института по психодрама, индивидуална и групова психотерапия "Бернхард Ахтерберг

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев