Сливен, кратки вечерни новини, 28.04.2022 г., четвъртък

Сливен
28.04.2022 / 15:47

В Сливен днес започна 10-ата юбилейна Национална среща на главните архитекти и експерти по устройствено планиране от български общини.

Изкопни дейности на „ВиК Сливен” в района на кръговото кръстовище „Розова градина“, предизвикват ежедневно задръстване на автомобилното движение на пътните участъци – бул. „Бургаско шосе“ – Център и бул. „Георги Данчев“ – Център.

Началото на Майските дни на културата „Сливенски огньове“ ще е на 3 май с концерт на рок легендите „Сигнал“.

“Топлофикация – Сливен – инж. Ангел Ангелов” ЕАД, уведомява всички свои клиенти, че поради затопляне на времето и наличие на условия за прекратяване на топлоподаването за отопление, обявява 30.04.2022г. за край на отоплителен сезон 2021 г. – 2022 г.

ОУ „Димитър Петров“ се класира на II-ро място в състезание по безопасност на движението.

Поради провеждане на колоездачно състезание за купата „Милко Димов – Илия Кръстев” от 12:00 до 14:30 часа на 1 май ще бъде затворен за движение пътят м. Абланово – връх Българка.

Голяма част от Сливен днес е без вода почти през целия ден заради изпълнението на строително-монтажните работи на обект: „Изграждане на нови и реконструкция на съществуващи водопроводни и канализационни мрежи и съоръжения на гр. Сливен, вкл. водопроводи до и от ПСПВ и мерки за ефективност“.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев