Надпреварата отличава бизнеси, неправителствени организации, общини и личности!

конкурс "Най-зелените компании в България 2022"
26.04.2022 / 15:48

Платформата за кандидатстване в Националния конкурс "Най-зелените компании в България 2022" ще бъде отворена до 29 април 2022 включително. Надпреварата е в над 30 категории - 15 основни и останалите са допълнителни с опростен въпросник.

 

Въпросникът за подаване на заявки в Националния конкурс "Най-зелените компании в България 2022" е достъпен тук:

https://mailing.b2bmedia.bg/link.php?M=704819&N=1287&L=2531&F=H

Конкурсът натрупа своята история за повече от десетилетие и се утвърди като една уникална инициатива за България, дори и в периоди на пандемия и бизнес предизвикателства, каквито преживяхме през 2020-2022.

 

Идеята зад него е да бъдат отличени и надградени усилията на компании, общини, неправителствени организации, медии и конкретни личности за постигането на устойчиви цели и корпоративно-отговорни стратегии.

 

Надпреварата е за тези, които имат зелени идеи, кампании, събития, инициативи или инвестиции и самоинициират действия и каузи за по–чиста, по-здравословна и по-устойчива среда.

 

В новото си издание тази година събитието е допълнено със специален Зелен приз на ОББ, както и нови категории, които отразяват усилията на бизнесите в условията на предизвикателства от различно естество.

 

По време на официалната церемония следващия месец класираните на първите места в основните и допълнителните категории ще получат своите отличия.

 

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев