Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 20.04.2022 г.

ОД МВР - Сливен
20.04.2022 / 11:21

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

За времето от 06,00 часа на 19.04.2022 г. до 06,00 часа на 20.04.2022 г.

 

Котел: Два търговски обекта са затворени за нерегламентирана дейност при съвместна операция в град Котел. Акцията е проведена на 19 април на територията, обслужвана от РУ-Котел, от полицейски служители и служители на ТД НАП- Бургас и ТП ДГС- Котел. Извършени са проверки по линия „Гори“ и „Търговия“ за противодействие на закононарушенията, свързани с ползването, преработката и търговията на горските, дивечовите и рибните ресурси. В хода на операцията са проверени обекти, извършващи търговска дейност, обособени в частни имоти на ул. „Васил Левски“ в град Котел. В два от обектите е установена нерегламентирана продажба на гъби и сувенири. На собствениците са съставени актове. Обектите са запечатани за 48 часа. Служители на ДГС- Котел са съставили констативни протоколи.

Съвместните проверки на територията на община Котел продължават.

 

Нова Загора: Полицейски служители на РУ-Нова Загора са установили МПС с фалшива регистрационна табела. Проверката е извършена при ежедневния контрол по пътна безопасност в град Нова Загора. На 19 април, около 16,00 часа, на ул. „Патриарх Евтимий“ е спрян лек автомобил „ВАЗ 2107“, управляван от 38-гозишен водач от село Асеновец. Предна регистрационна табела не е издадена по надлежния ред. По случая е образувано бързо производство.

 

Сливен: 40-годишен мъж е задържан от служители на РУ-Сливен за причинени щети по лек автомобил „Опел Тигра“. На 18 април е получен сигнал за счупено странично огледало. Автомобилът е бил паркиран през дома на заявителя в град Сливен. Извършителят е задържан след проведени издирвателни действия. Направил е самопризнания. По случая е образувано досъдебно производство.

 

25-годешен мъж от град Сливен, водач на лек автомобил „Опел Корса“, е хванат да управлява след употреба на наркотични вещества. Проверката е извършена на 19 април при ежедневния контрол по пътна безопасност в град Сливен. По случая е образувано бързо производство.

 

В РУ-Сливен е започнато бързо производство за управление на нерегистрирано МПС- мотопед „Solo“. Проверката е извършена на 19 април в град Сливен. Превозното средство е управлявано от мъж на 35 години от град Сливен.

 

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев