Сливен, кратки вечерни новини, 16.04.2022 г., събота

Сливен
16.04.2022 / 15:53

Кметът Стефан Радев участва вчера в заседание на Управителния съвет и работна среща на кметовете от Регионалната асоциация на общини /РАО/ „Тракия“ в община Тунджа.

Днес в центъра на Сливен се провежда четвърти фермерски пазар за производители.

След двугодишно прекъсване заради Ковид пандемията, на Лазаровден и Цветница, Сливен отново ще събере млади изпълнители на популярна музика от цялата страна. 17-ият Националният фестивал „Цветен камертон“ ще се проведе на 16 и 17 април 2022 г. в зала „Сливен“.

След двугодишно прекъсване, вчера стартира VIII пролетен футболен турнир по програма на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните при Община Сливен.

В навечерието на най-светлия християнски празник – Великден, галерия „Димитър Добрович“ представя пред сливенската публика една по-специална изложба, с краткото посвещение „Иконата XVIII-XIX“ – експозицията е подредена във възрожденска къща „Миркович“.

В продължение на три дена, от 13.04. до 15.04.22 г., СУ „Константин Константинов“ бе домакин на обмен по НП „Иновации в действие“.

По разпореждане на директора на ОДМВР-Сливен старши комисар Димитър Величков всички технически средства за контрол са в експлоатация и следят за спазване на скоростните режими в участъците с повишена концентрация на пътни произшествия.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев