Сливен, кратки вечерни новини, 09.04.2022 г., събота

Сливен
09.04.2022 / 16:00

На 11 април – понеделник, започва първата дезакаризация на тревни площи в община Сливен – ще се пръскат тревните площи на обществените градинки и паркове на територията на гр. Сливен.

EXTREME ZONE & BERNADETT отпразнува рождения си ден вчера с всички свои фенове и яка тренировка в типичния за тях стил – събитието се състоя в залата на легендарната Станка Златева в град Сливен.

По повод Седмица на гората 2022 г., горските служители от ТП ДГС Стара река-Кипилово, намиращо се на територията на ЮИДП ДП гр. Сливен, извършиха попълване на култура в местността „Явора“, на площ от 3 дка, с 1500 бр. фиданки от явор.

В съответствие с предварителен полетен план на 7 и 8 април хеликоптери от Сухопътните войски на САЩ в Европа изпълняваха полети от Румъния до учебен полигон „Ново село“ край Сливен и обратно в рамките на съвместната българо-американска подготовка “Joint Training”.

Бус с румънска регистрация с 53 мигранти се преобърна на подхода към АМ „Тракия” при разклона за Нова Загора, 14 от тях са приети в болницата в Сливен.

Полицейски екипи следят за спазване на скоростта в селата Злати войвода, Калояново, Трапоклово и разклона за село Гавраилово и село Камен; на булевардите „Панайот Хитов”/в района на „Дюлева река”/, „Стефан Стамболов”, „Бургаско шосе”, „Цар Симеон” и „Банско шосе” в град Сливен. По път ІІ-66 /Ст.Загора-Нова Загора/ и път ІІ-55/Нова Загора-Раднево/. Път ІІ-48 /к-ще „Петолъчка”- Котел/ в района на селата Мокрен и Градец. Път І-6 /София-Бургас/ в района на Шивачево.

Цената на билета за градския транспорт в Сливен да се увеличи от 80 ст. на 1,20 лв. решиха общинските съветници в Сливен.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев