Сливен, кратки вечерни новини, 04.04.2022 г., понеделник

Сливен
04.04.2022 / 16:05

Кметът Стефан Радев и ученици от трети клас от Средно училище „Константин Константинов“ се включиха в залесителна акция, организирана от Общинско предприятие „Земеделие, гори и водни ресурси“ по повод Седмицата на гората, която започва от днес и ще продължи до 10 април.

Екипи на РДПБЗН-Сливен са се отзовали на 12 сигнала за произшествия в дните от 1 до 4 април.

Приключи изпълнението на строителните дейности по проекта „Подкрепа за деинституционализация на социални услуги за хора с увреждания в община Сливен “.

„Топлофикация Сливен-инж. Ангел Ангелов“ ЕАД публикува разчет, съдържащ детайлен анализ на потреблението от страна на клиентите за месец февруари – според информацията на сайта на „Топлофикация Сливен-инж. Ангел Ангелов“ през месец февруари 2022 година са доставили на битовите клиенти 13 370 МВтч топлинна енергия, което е с 570 МВтч повече в сравнение с февруари 2021 г.-12 800 МВтч.

Сливенската юристка Магдалена Данчева се включи в голямото почистване на Пловдив в събота – заедно с нея чистиха още две дами, свързани със Сливен.

Във връзка с предстоящи строително-монтажни работи, от 4 до 20 април, временно се променя маршрутът на автобусна линия №116.

Спектакълът на Плевенската филхармония, Хилда Казасян, Теодосий Спасов и Васил Петров „Светът на киното в музика“ представи пред стотици зрители в Сливен любими и запомнящи се мелодии от най-популярните филми от световната класика.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев