Екипи на РДПБЗН-Сливен са се отзовали на 9 сигнала за произшествия през изминалото денонощие

Пожарна
31.03.2022 / 10:25

Своевременно са ликвидирани пожари, възникнали в сухи треви и отпадъци, без да причинят преки материални щети.

 

Екип на РСПБЗН-Сливен е оказал съдействие при изваждане на паднал човек в коритото на реката, преминаваща в непосредствена близост до ул. „Елисавета Багряна“ в град Сливен. Сигналът е получен на 30 март в 21,35 часа. Пожарникари и граждани, живеещи в съседство на произшествието, са извадили 56-годишен мъж, който в нетрезво състояние е паднал в реката. Пострадалият е предаден на екипа на ЦСМП. При падането е получил фрактура на краката.

 

На 30 март, в 11,01 часа, е получен сигнал за пожар в гараж, намиращ се в сливенския кв.“Дружба“. Произшествието е ликвидирано от един екипна РСПБЗН-Сливен. Пострадали няма. При пристигане на местопроизшествието дежурният екип е установил, че гори вътрешната термоизолация на гаража, която се е запалила от извършване на огневи работи в близост. Унищожени са автомобилна боя, термоизолация и опушени стени кв.м. 5. Спасен е 1 лек автомобил и гаража.

 

Детска игра са огън е причинила пожар във фургон, намиращ се в кв.“Козарево“ град Твърдица. Произшествието е ликвидирано от един екип на РСПБЗН-Твърдица. Пострадали няма. Фургонът е унищожен.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев