Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 28.03.2022 г.

ОД МВР - Сливен
28.03.2022 / 11:07

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

За времето от 06,00 часа на 25.03.2022 г. до 06,00 часа на 28.03.2022 г.

 

Извършват се засилени проверки от екипи на ОДМВР-Сливен за спазване на въведените противоепидемични мерки, във връзка с увеличаване броя на регистрираните случаи на COVID-19 и с цел ограничаване разпространението на заболяването в областта. Областната дирекция на МВР в Сливен оказва пълно съдействие на институциите и изпълнява стриктно възложените й функции.

Полицейски екипи извършват проверки за спазване на карантината на територията на областта.Няма установени нарушения.

Осъществява се контрол в закрити търговски обекти, градски и междуградски транспорт, нощни заведения и обекти с обществено предназначение. В дните от 25 до 28 март са извършени 79 проверки на обекти и лица. Няма съставени актове от служители на ОДМВР-Сливен.

 

Твърдица: 35-годишен мъж е хванат в град Твърдица да управлява лек автомобил „Фолксваген Голф“ с алкохол над 1,2 промила. Проверката е извършена на 26 март, в 00,40 часа, от полицейски екип на РУ-Твърдица. По случая е образувано бързо производство.

 

Служители на РУ-Твърдица разследват взломна кражба от частен дом. Сигналът е получен на 26 март. Откраднати са вещи и хранителни продукти от жилище в град Твърдица. Нанесената щета е в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Сливен: В РУ-Сливен е започнато бързо производство за управление на МПС с регистрационни табели, издадени за друго превозно средство. Проверката е извършена на 27 март в село Горно Александрово. Полицейски екип е спрял за проверка лек автомобил „Фолксваген Поло“, управляван от водач на 22 години от село Горно Александрово.

 

Криминалисти на РУ-Сливен работят по две кражби, заявени на 25 март. От жилище в сливенския квартал „Надежда“ са откраднати битови ел.уреди и покъщнина. Нанесената щета е в процес на установяване. Кражбата е извършена за времето от 18 до 22 март. По случая е образувано досъдебно производство.

65-годишен мъж от град Сливен е заявил, че на 21 март от жилището му е извършена кражба на пари. По данни на заявителя е открадната сумата от 2000 евро. По случая е образувано досъдебно производство.

 

На 26 март, в 02,35 часа, от телефон 112 е получено съобщение за възникнало пътно произшествие в град Сливен в района на кръстовище с улици „Г.Данчев“ и Вл. Очков“. Произшествието е станало между лек автомобил „Мерцедес“, управляван от водач на 25 години, и лек автомобил „Форд“, управляван от водач на 42 години, и двамата от град Сливен. От произшествието е пострадал водачът на лекия автомобил „Форд“, който е настанен за лечение в болнично заведение в град Сливен без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

 

На 27 март, в 01,30 часа, е получено съобщение от телефон 112 за възникнало потно произшествие на път І-6, в района на км.374 /разклона за с.Бинкос/. Лек автомобил „Фолксваген Голф“, управляван от водач на 21 години от село Дъбово, е самокатастрофирал извън пътното платно. От произшествието е пострадал мъж на 36 години, пътник на задна седалка в автомобила. Той е настанен за лечение в болнично заведение в град Сливен с опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Пътно произшествие между велосипедист и лек автомобил „Рено Меган“ е станало на 27 март около 10,15 часа на бул.“Банско шосе“ в град Сливен. От произшествието е пострадал велосипедистът-мъж на 66 години. Той е настанен за лечение в болнично заведение в град Сливен с опасност за живота. Лекият автомобил е управляван от водач на 63 години. Участниците в произшествието са от град Сливен. По случая е образувано досъдебно производство.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев