Сливен, кратки вечерни новини, 27.03.2022 г., неделя

Сливен
27.03.2022 / 15:52

Над 350 бяха участниците в Третия национален форум по дентална медицина, който се проведе на 26 и 27 март в Сливен – кметът Стефан Радев приветства денталните специалисти от цяла България и изрази задоволство, че нашият град отново е домакин на събитието.

Граждани, представители на бизнеса и институции могат да дадат своята оценка за административното обслужване в Община Сливен като попълнят анкета, до която води следния линк: https://mun.sliven.bg/surveys/take/survey-12 - тя съдържа 10 въпроса и ще бъде активна до 30 юни 2022 г.

За поредна година снощи Община Сливен се включи в международната инициатива „Часът на Земята“.

Малките музиканти от проекта "Музиката вместо улицата" в Сливен са поканени да изнесат концерт в Женева на 24 май.

Областният управител на Сливен Веселин Вълчев поздрави творческия екип на ДТ „Стефан Киров“ със Световния ден на театъра.

Заместник-министърът на земеделието Иван Христанов обсъди на среща вчера със земеделци от Сливен, Нова Загора, Котел и Твърдица възможностите за подкрепа и финансиране на земеделските производители, предложенията и идеите за развитието на бранша.

Съзвездие на Сатиричен театър „Алеко Константинов” пристига в Сливен на 14 Април за да изнесе постановката „Вечеря за тъпаци“.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев