Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 24.03.2022 г.

ОДМВР-Сливен
24.03.2022 / 09:53

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

За времето от 06,00 часа на 23.03.2022 г. до 06,00 часа на 24.03.2022 г.

 

Извършват се засилени проверки от екипи на ОДМВР-Сливен за спазване на въведените противоепидемични мерки, във връзка с увеличаване броя на регистрираните случаи на COVID-19 и с цел ограничаване разпространението на заболяването в областта. Областната дирекция на МВР в Сливен оказва пълно съдействие на институциите и изпълнява стриктно възложените й функции.

Полицейски екипи извършват проверки за спазване на карантината на територията на областта.Няма установени нарушения.

Осъществява се контрол в закрити търговски обекти, градски и междуградски транспорт, нощни заведения и обекти с обществено предназначение. През изминалото денонощие са извършени 21 проверки на обекти и лица. Няма съставени актове от служители на ОДМВР-Сливен.

 

Сливен: 32-годишен водач на лек автомобил „Мерцедес“ е хванат да управлява след употреба на наркотични вещества. Проверката е извършена на 23 март, в 12,05 часа, в сливенския квартал „Дружба“ от служители на РУ-Сливен при патрулна дейност. Пробата, извършена на място с техническо средство, е показала положителен резултат. По случая е образувано бързо производство.

 

Пожарна безопасност и защита на населението

 

Екипи на РДПБЗН-Сливен са се отзовали на 7 сигнала за произшествия през изминалото денонощие. Своевременно са ликвидирани пожари, възникнали в сухи треви и отпадъци, без да причинят преки материални щети- Тврдица-1, Сливен-2, Нова Загора-3.

60 декара смесена гора е спасена при пожар от екип на РСПБЗН-Котел. Сигналът е получен на 23 март в 19,14 часа за пожар в землището на село Градец. Произшествието е ликвидирано своевременно, без да причини щети, от един екипна РСПБЗН-Котел и служители на РДГ.

 

 

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев