Сливен, кратки вечерни новини, 23.03.2022 г., сряда

Сливен
23.03.2022 / 15:48

През последното денонощие в Сливенско са регистрирани 45 заразени с коронавирусна инфекция.

Линия номер 7 на сливенския градски транспорт в делнични дни ще пътува с променено разписание, а през предпразничните и празничните дни автобусите няма да се движат.

Военна техника от САЩ се движи днес от Гърция към учебен полигон „Ново село“ – автоколоната е заради участието на формирование от Сухопътните войски на Съединените щати в съвместната българо-американска подготовка „Joint Training“.

С нови лаборатории по химия и биология, учебна зала с 30 компютърни конфигурации, нова пожарогасителна система в стария корпус, електронен звънец и нов сайт, с осъвременена визия, посрещна на 22 март своя празник ППМГ „Добри Чинтулов“ в Сливен.

ОбСНВ и Превантивно информационен център – Сливен наградиха участниците в конкурса за рисунка на тема "Безопасен интернет – един по-добър свят".

Творбите и личността на съвременния поет Бисер Бойчев намират място в новата книга „Мечта и разочарование“ на Доменико Писана, която ще излезе съвсем скоро – авторът представя с доблест, гордост, чест и достойнство гр. Сливен, родното Шивачево и община Твърдица.

Плевенската филхармония, Хилда Казасян, Васил Петров и Теодосий Спасов ще представят "Светът на киното в музика" в гр. Сливен на 31.03.2022 г.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев