Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 22.03.2022 г.

ОДМВР-Сливен
22.03.2022 / 09:25

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

За времето от 06,00 часа на 21.03.2022 г. до 06,00 часа на 22.03.2022 г.

 

Извършват се засилени проверки от екипи на ОДМВР-Сливен за спазване на въведените противоепидемични мерки, във връзка с увеличаване броя на регистрираните случаи на COVID-19 и с цел ограничаване разпространението на заболяването в областта. Областната дирекция на МВР в Сливен оказва пълно съдействие на институциите и изпълнява стриктно възложените й функции.

Полицейски екипи извършват проверки за спазване на карантината на територията на областта.Няма установени нарушения.

Засилен е контролът в закрити търговски обекти, градски и междуградски транспорт, нощни заведения и обекти с обществено предназначение. През изминалото денонощие са извършени 37 проверки на обекти и лица. Няма съставени актове от служители на ОДМВР-Сливен.

 

Сливен: Криминалисти от участък „Надежда“ са задържали трима за извършена кражба от търговски обект в град Сливен. Сигналът за кражбата е получен на 15 март от служител в търговски обект на бул. „Илинденско въстание“. Откраднати са 11 броя дървени талпи. След проведените издирвателни действия извършителите са установени- мъж на 39 години и две непълнолетни момчета от град Сливен. Те са задържани с полицейска мярка за 24 часа. Част от откраднатите вещи са иззети и предадени. Работата по досъдебното производство продължава.

 

На 21 март в участък "Надежда" при РУ-Сливен е получено съобщение за кражба на метални елементи от машина на строителен обект в град Сливен. Кражбата е извършена за времето от 15,00 до 16,00 часа на 20 март от обект на бул.“Ст.Караджа“. Нанесената щета е в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство.

 

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев