Сливен, кратки вечерни новини, 18.03.2022 г., петък

Сливен
18.03.2022 / 15:54

Административният съд в Сливен отхвърли като неоснователна заповедта на областния управител от 7 януари 2022 г. против решение на Общинския съвет за изграждане на фотоволтаичен парк.

Община Сливен ще предостави част от Спортна зала „Васил Левски“ за дейността на Ситуационен център за бежанците от Украйна.

Внесеното от кмета Стефан Радев предложение, касаещо бежанската и хуманитарна криза в Украйна бе единодушно подкрепено по време на вчерашната извънредна сесия на общинския съвет.

Автобусна линия №4 в Сливен няма да се обслужва от 21.03.2022 г. (понеделник) заради слабия пътникопоток в града под Сините камъни – за обслужване на пътуващите от кв.”Кольо Фичето” ще бъде удължена линия № 110, със следния маршрут: кв. ”Кольо Фичето”-ул.”Д.Димитров”-пл.”Стоил войвода”- ул.”Великокняжевска”- бул.”Ген.Скобелев – бул.”Стефан Караджа”-бул.”Цар Симеон”-бул.”Илинденско въстание”-ЖПГара и обратно.

Войници, техника и хеликоптери на САЩ идват на „Ново село“ – придвижването е във връзка с ротация на формирование от Сухопътните войски на САЩ, което ще се включи в съвместната българо-американска подготовка „Joint Training“ на учебния полигон.

МБАЛ "Д-р Иван Селимински"-Сливен обявява места за лекари-специализанти, финансирани от държавата.

През последното денонощие в Сливенско са регистрирани 34 заразени с коронавирусна инфекция.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев