Екипи на РДПБЗН-Сливен са се отзовали на 13 сигнала за произшествия в дните от 11 до 14 март

Пожарна кола
14.03.2022 / 10:33

Екип на РСПБЗН-Нова Загора е оказал техническа помощ при пътно произшествие без пострадали. Инцидентът е станал на 12 март, в 04,40 часа, с лек автомобил „Дачия“. Причинени са материални щети. Взето е отношение от екип на пътна полиция към РУ-Нова Загора по Закона за движение по пътищата.

 

На 13 март, в 22,55 часа, в РСПБЗН-Твърдица е получен сигнал за пожар в бистро, намиращо се в кв.“Козарево“. Произшествието е ликвидирано от един екип. Пострадали няма. Унищожени са бяла, черна техника и друго имущество. Причината за пожара е в процес на установяване.

 

На 13 март, в 09,20 часа, в РСПБЗН-Сливен е получен сигнал за пожар в лек автомобил „Рено Меган“. Пострадали няма. Инцидентът е станал при работещ двигател на автомобила. Причината за произшествието е късо съединение в ел. оборудване на отоплителната система. Причинени са материални щети. Пожарът е ликвидиран от един екип на РСПБЗН-Сливен.

 

Своевременно са ликвидирани пожари, без да причинят преки материални щети, възникнали в сухи треви, отпадъци и комини на сгради, от екипи на РСПБЗН-Сливен, Нова Загора и Котел.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев