Сливен, кратки вечерни новини, 03.03.2022 г., четвъртък

Сливен
03.03.2022 / 15:47

Заместник-областният управител Пепа Генчева проведе на 2 март 2022 г. работна среща с членове на Клуба на инвалидите Сливен – целта на диалога с хората с увреждания е да бъдат откроени специфични по места проблеми, на които да се намери решение.

Зарядните станции за електромобили в Сливен вече са активни – те са 4 на брой и са разположени по булевард „Хаджи Димитър“.

Молебен за мир бе отслужен на 2 март в катедралната църква „Свети Димитър“ в Сливен от отец Евгений Янакиев, предстоятел на храма.

705 медицински работници от сливенските лечебни заведения чрез подписка изразяват подкрепа към колегите си от Детското отделение на МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен по повод публикации в публичното пространство.

Подслон и храна за бежанци от Украйна предлагат сливенски граждани, обадили се на обявения от Общината на 28 февруари телефон.

Ротари Клуб - Сливен за пореден път стартира кампания „Купи и дари“ – сега тя е в подкрепа на националната благотворителна кампания на Българския Червен кръст за набиране на средства в подкрепа на пострадалите в Украйна.

През последното денонощие в Сливенско са регистрирани 35 заразени с коронавирусна инфекция.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев