Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 02.03.2022 г.

ОД МВР - Сливен
02.03.2022 / 09:34

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

За времето от 06,00 часа на 01.03.2022 г. до 06,00 часа на 02.03.2022 г.

 

Извършват се засилени проверки от екипи на ОДМВР-Сливен за спазване на въведените противоепидемични мерки, във връзка с увеличаване броя на регистрираните случаи на COVID-19 и с цел ограничаване разпространението на заболяването в областта. Областната дирекция на МВР в Сливен оказва пълно съдействие на институциите и изпълнява стриктно възложените й функции.

Полицейски екипи извършват проверки за спазване на карантината на територията на областта.Няма установени нарушения.

Засилен е контролът в закрити търговски обекти, градски и междуградски транспорт, нощни заведения и обекти с обществено предназначение. През изминалото денонощие са извършени 44 проверки на обекти и лица. Не са съставени актове от служители на ОДМВР-Сливен.

 

Котел: Криминалисти от участък „Градец“ са задържали трима – мъж на 44 години, мамче на 19 години и 40-годишна жена, за причиняване на материални щети по лек автомобил „Пежо“. Сигналът е подаден на 28 февруари от собственика на автомобила, за счупено предно панорамно стъкло. Нанесената щета е в процес на установяване. Извършителите са установени и задържани. Двете страни са в близки роднински отношения. По първоначални данни деянието е извършено в резултат на конфликт между тях. Тримата са задържани с полицейска мярка за 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев