Сливен, кратки вечерни новини, 12.02.2022 г., събота

Сливен
12.02.2022 / 15:47

Държавният план-прием за учебната 2022/23 година бе съгласуван от Постоянната комисия по заетост към Областния съвет за развитие – това стана в онлайн заседание под председателството на зам. областния управител Пепа Генчева.

Изпълнението на пилотен проект "Европейска гаранция за детето" бе обсъдено вчера на среща на областния управител Веселин Вълчев и заместничката му Пепа Генчева с Майя Грозданова, регионален координатор по проекта за областите Сливен и Стара Загора.

Кръстовището на булевардите „Георги Данчев“ и „Стефан Стамболов“ временно ще бъде затворено на 14 февруари-понеделник – причината е демонтаж на елементи от коледната украса.

В Сливен ще се предоставя повече индивидуализирана подкрепа за семейства на деца с увреждания или със затруднения в развитието.

Благоустрояването на междублокови пространства в сливенския квартал „Дружба“ е в заключителен етап, това стана ясно от среща на кмета Стефан Радев с управителя на строителната фирма Господин Господинов.

Бойко Борисов бе днес на посещение в Сливен – лидерът на ГЕРБ се срещна с членове и симпатизанти на партията в зала „Сливен“.

През последното денонощие в Сливенско са регистрирани 161 заразени с коронавирусна инфекция.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев