Сливен, кратки вечерни новини, 11.02.2022 г., петък

Сливен
11.02.2022 / 15:47

ОУ „Димитър Петров“ получи грамота от “Институт за прогресивно образование”.

До 28 февруари предприятията и самоосигуряващите се лица, които са изплатили през 2021 г. доходи на физически лица, включително и от трудови правоотношения, са длъжни да представят по електронен път в НАП-Сливен справки за платените суми.

Сертификат на признателност връчиха представители на американските военни от полигона Ново село на изпълнителния директор на МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен – д-р Васислав Петров, отличието се дава в знак на признателност, с дълбоко уважение и с огромна благодарност за оказаната медицинската грижа към състава на американската армия.

Гората.бг, ще подари утре 12 000 плодни и декоративни дръвчета на хората от Сливен и региона, като ги раздава директно на всеки желаещ.

Единадесетокласникът Никола Йорданов Колев от ПГПЗЕ „Захарий Стоянов“ се е явил на изпитите в немския културен институт „Гьоте“ в София и е успял от първия опит да ги премине успешно, сертификатът C2 съответства на най-високото ниво от шестстепенната скала на Общата европейска референтна рамка за езиците (ОЕЕР).

Мобилният имунизационен кабинет пред „Билла“ на бул. „Братя Миладинови“ ще с променено работно време, което влиза в сила от понеделник, 14 февруари – той ще е отворен всеки работен ден от 8:30 до 14:00 часа.

През последното денонощие в Сливенско са регистрирани 168 заразени с коронавирусна инфекция.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев