„БМФ Порт Бургас” отваря врати за гражданите

„БМФ Порт Бургас” отваря врати за гражданите
10.02.2022 / 09:06

„БМФ Порт Бургас“ ЕАД отваря вратите си за гражданите на Бургас. На 19 февруари, събота, всеки желаещ ще може да посети пристанището, да разгледа Пристанищен терминал „Бургас Изток-2”, да се запознае с построеното от концесионера през последните десет години, с извършените крупни инвестиции в обновяване на инфраструктурата и техниката. Гражданите ще имат възможност на място да се уверят в безопасността на всички съоръжения на територията на Пристанищен терминал „Бургас Изток-2”. Програмата предвижда още и презентиране на терминалите, стопанисвани от дружеството на територията на пристанище Бургас.

Посещенията ще се извършват при стриктно спазване правилата за вътрешния ред в пристанището, целящи опазване здравето и сигурността на посетителите. След предварително записване гражданите ще бъдат разпределяни на групи от по пет души. Посещенията ще се извършат между 10 и 16 часа по предварително уточнен график и след уведомяване на всеки гражданин за точния час на посещението и мястото за влизане в пристанището. Всяка от групите ще бъде придружавана от служители на „БМФ Порт Бургас” и ще има на разположение 60 минути да се запознае с дейността на дружеството.

Записването за посещение ще се извършва на тел. 0878 795191 всеки работен ден между 9 и 17 часа. Желаещите да посетят „БМФ Порт Бургас” на 19 февруари, събота, ще бъдат очаквани от служители на дружеството пред входа на Пристанище Бургас (до Митница Бургас) на ул. „Княз Александър Батенберг“ № 1.

„БМФ Порт Бургас” е концесионер на терминал „Бургас Изток – 2“ от 2012 г. и на терминал „Бургас Запад“ от 2013 г. Огромните инвестиции, извършени в двата терминала, доведоха до бърз темп на развитие и превърнаха бургаския порт в едно от най-значимите черноморски пристанища. Увеличените товарообороти и социалната политика на дружеството оказват своето положително влияние върху националната и регионалната икономика, което изцяло съвпада с интересите на обществеността в Бургас и областта.

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев