Имате нужда от касов апарат и професионална консултация? ИЗОТСЕРВИЗ® е вашето решение!

02.02.2022 / 09:26

ИЗОТСЕРВИЗ е първият в града сервиз за техническа поддръжка и продажба на касови апарати и касово оборудване. Търговската марка е регистрирана в Патентното Ведомство на Република България.

Опитът натрупан в професионален план ни дава възможност да предложим на нашите клиенти качествено извършена работа, съчетана с бързо и коректно обслужване.

След констатиране на проблема на вашето електронно устройство, нашето мото е да ви предложим качествен ремонт на разумна цена.

Възникналите неизправности отстраняваме бързо и корекнто благодарение на професионализма и богатият ни опит, както и на перфектното ни взаимодействие с нашите партньори.

Ако вашият касов апарат не работи или не работи добре (има необходимост от ремонт) потърсете ни един път и ние сме сигурни, че ще станем вашият доверен сервиз.

Специалистите ще ви помогнат с безплатни консултации по всички въпроси за избора, работата и поддръжката на фискалните касови системи. Можем да ви предложим най-изгодните решения, съобразени с обема и спецификата на вашият бизнес.

 

Търсете ни само на посочения адрес!

Ние сме вашият дългогодишен коректен партньор!

 

ИЗОТСЕРВИЗ

Сливен, ул. “Щросмайер” 27

тел.: 044 / 667 224

email: izot@mail.bg

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев