Психодрамата в Сливен. Библиодрама

Библиодрама
02.02.2022 / 22:14

В моменти на трудности и изпитания човек си задава въпроси за смисъла на живота, за случващото се с него: „Кой е, какъв е неговият път? Как да постъпи, ако се е отдалечил твърде много от мечтите си?“ Отговорите на тези и на много други екзистенциални въпроси човек търси през целия си живот.

Каним ви да се докоснете до тях с помощта на библиодрамата.

Библейските притчи съдържат поучителни, мъдри и дълбоко психологически сюжети. Свързвайки се с тази древна и вечно актуална мъдрост, човек намира отговор на въпроси, които го вълнуват, и получава знание как да се справи със старите си травми. Чрез притчите човек разбира двойствеността на своята природа, научава за борбата между доброто и злото в сърцето си и получава шанс за постигане на помирение със себе си и за хармоничен живот.

Как се случва това? С помощта на психодраматически методи ще можете да преживеете избраните сюжети, да разширите знанията за себе си и за другите. Всеки може да се пробва в ролята на героите на притчата и по този начин да се присъедини към вечната мъдрост. Да погледне на собственото си дълбоко лично преживяване чрез древните истории и притчи. Не е нужно да познавате предварително текстовете, водещите ще ви помогнат да се запознаете със сюжета и да почувствате неговите послания.

Групата ще се събира поне веднъж месечно в рамките на три часа.

Такса за участие: 40 лв., за студенти – 30 лв.

За повече информация и записване:

Биляна Стоянова - психодрама асистент, психолог, педагог и теолог

тел.: 0898 898998

Катерина Иванова-Димитрова - психодрама асистент, медиатор

тел.: 0889 298836

Линк към събитието:

https://fb.me/e/1G88NiOFF

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев