Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 02.02.2022 г.

ОДМВР-Сливен
02.02.2022 / 10:05

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

За времето от 06,00 часа на 01.02.2022 г. до 06,00 часа на 02.02.2022 г.

 

Извършват се засилени проверки от екипи на ОДМВР-Сливен за спазване на въведените противоепидемични мерки, във връзка с увеличаване броя на регистрираните случаи на COVID-19 и с цел ограничаване разпространението на заболяването в областта. Областната дирекция на МВР в Сливен оказва пълно съдействие на институциите и изпълнява стриктно възложените й функции.

Полицейски екипи извършват проверки за спазване на карантината на територията на областта. Няма установени нарушения.

Засилен е контролът в закрити търговски обекти, градски и междуградски транспорт, нощни заведения и обекти с обществено предназначение. През изминалото денонощие са извършени 57 проверки на обекти и лица. Няма съставени актове от екипи на ОДМВР-Сливен.

 

През изминалото денонощие на територията на ОДМВР-Сливен не са регистрирани престъпления и тежки пътни инциденти.

 

Пожарна безопасност и защита на населението

 

Екип на РСПБЗН-Сливен е оказал техническа помощ при пътно произшествие, без пострадали със средна и тежка телесна повреда. Сигналът е получен на 1 февруари в 18,43 часа. Инцидентът е станал на разклона за село Тополчане на път І-6 между лек автомобил „Рено Меган“ и лек автомобил „Фиат Марея“. Във връзка с произшествието е взето отношение от екип на сектор „Пътна полиция“-Сливен.

 

Пожарникари са спасили къща от пожар, след запалване на комин. Произшествието е станало на 1 февруари в 19,13 часа, на ул. „Великокняжевска“ в град Сливен. Ликвидирано е своевременно от един екип на РСПБЗН-Сливен. Пострадали няма. Не са причинени преки материални щети.

 

 
 

Copyright © 2008-2023 ТУИДА НЮЗ | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев